Uitbreiding Stichting Het Werkt

Het Werkt nieuws

Met gepaste trots kondigen we een nieuwe stap in de ontwikkeling van Stichting Het Werkt aan. Per 1 juli 2017 nemen wij het onderdeel beschermd wonen over van zorgorganisatie SenseZorg in Tilburg.

Concreet gaat het om twee naast elkaar gelegen woonhuizen in Tilburg Oud-Noord: een huis met 13 kamers en de ander met 5 kamers. Dit betekent dat het aantal kamers voor beschermd wonen bij Stichting Het Werkt groeit van 30 naar 48.

Vanaf 1 juli worden alle cliënten beschermd wonen van Sensezorg begeleid door Stichting Het Werkt. Omdat ook de huidige begeleiders in dienst komen van Stichting Het Werkt zal de overgang voor de cliënten zonder grote veranderingen verlopen.

Door de overname kan Stichting Het Werkt haar dienstenaanbod verbreden en verstevigen. Omdat onze organisatie kleinschalig en plat is ingericht, verwachten we ook dat de uitbreiding tot efficiënte inzet van de zorggelden zal leiden. De voordelen die we hiermee behalen zullen, zoals altijd, worden ingezet voor zorginnovatie t.b.v. de persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie van onze cliënten.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening, neem dan contact met ons op via 013-5432462 of info@hetwerkt.eu.